Prodaja stanova

Naš stambeno-poslovni objekat (u izgradnji) u naselju Lauš predstavlja izvanrednu priliku za sve koji traže moderan i udoban dom na odličnoj lokaciji. Smješten u neposrednoj blizini centra grada, ovaj objekat nudi idealan spoj urbanog života i mirnog okruženja.

Lokacija: Naselje Lauš je poznato po svojoj pristupačnosti i kvalitetu života, a blizina centra omogućava brz i jednostavan pristup svim važnim gradskim sadržajima – školama, vrtićima, prodavnicama, restoranima i kulturnim ustanovama.

Stanovi: Stanovi u ovom objektu projektovani su tako da zadovolje potrebe savremenog života. Svi stanovi su prostrani, svijetli i funkcionalno raspoređeni, sa visokokvalitetnim završnim radovima. Veliki balkoni pružaju predivan pogled na grad, dok su otvoreni dnevni boravci idealni za druženja i opuštanje. Stanovi su dostupni u različitim veličinama, od jednosobnih do trosobnih, prilagođeni kako pojedincima tako i porodicama.

Poslovni prostori: Pored stambenih jedinica, objekat nudi i moderne poslovne prostore, idealne za kancelarije, butike ili druge poslovne aktivnosti. Blizina centra i odlična povezanost sa svim dijelovima grada čine ove poslovne prostore izuzetno atraktivnim za preduzetnike.

Raspoloživi stanovi

Klikom na sliku etaže, prikazaće Vam se dostupni stanovi sa svim detaljima.

Garažna mjesta 1. SPRAT 2. SPRAT 3. SPRAT Povučena etaža